Carnavalsmiddag voor senioren

 Speciaal voor leden van de KBO en de Zonnebloem én voor bewoners van de Clossenborch is er op zondag 5 februari van 14.00 tot 16.30 uur een super gezellige carnavaleske middag in Gouden Carolus. Rolstoelplaatsen zijn beschikbaar en consumpties zijn tegen betaling verkrijgbaar. Wilt u er graag bij zijn? Geef u dan op via vurgitmenie@pezerikken.nl

Inschrijving optocht

Dit jaar start de optocht van het Pezerikkengat op carnavalszondag 19 februari om 12.19 uur! De optocht start in de Gelderstraat en gaat via de Diessenseweg en de Bloemenstraat richting de Paardenstraat en van daaruit naar de Vrijthof. Om 16.30 uur reiken we in de tent de prijzen uit.

Interesse om mee te doen? Mail naar optocht@pezerikken.nl. Vermeld hierbij de adresgegevens van een contactpersoon en de categorie waarin je meedoet: Klèèn (basisschool), Loopgroep jeugd 12-16 jaar, Wagens jeugd 12-16 jaar, Eenlingen/duo's senioren, Kleine loopgroep senioren, Grote loopgroep senioren, Wagens senioren. 

 
Inschrijven is mogelijk tot en met 15 februari 2023. Vragen? Bel dan met Kees Naaijkens (06-54703503) of Bas van Beers (06-52675896).

Helpende handjes gezocht

Om carnaval 2023 tot een succes te maken, zoeken we medewerkers voor achter de bar, bij de muntenverkoop en garderobe en helpende handen bij het opbouwen en afbreken Dit kan natuurlijk ook gezellig met een paar vrienden! Een paar uurtjes tijd? Wij zijn ontzettend blij met alle hulp.

hee, ga je mee dwèèle?! 

Schrijf je nu in voor de gezellige Dwèèlmiddag op maandag 20 februari. Alleen of met een groep, het kan allemaal...! Als je alleen bent, zorgen wij dat je bij een groep aan kunt sluiten. Want dwèèle, dat doen we samen!

winnaar aawmeuten 2023: 
astrid lathouwers

We hebben genoten van alle Aawmeuten, het was een topeditie!

Als opwarmer stapte jeugdtonprater Kikki van Dun in de ton. Zij speelde met haar typetje Leoni Davintini, een karkakarikatorturist, de sterren van de hemel. De Aawmeuten die daarna streden om de titel 'Taawmeut van Beek' waren dit jaar: Astrid Lathouwers als Lieske het Motorchickie, Anouk van Dal als Bar le Duc, Dirk van Laarhoven als Stageloper Dirk, Driek de Lepper als Volkszanger Driekske, Bart Elbers als Achmed de Chef en Noortje Wijten als Bettie Wellis. 

Op vrijdag werd Astrid door het publiek verkozen als favoriet. Op zaterdag kreeg Bart de meeste stemmen. Na de telling van het totaal aantal stemmen won Astrid Lathouwers de titel Taawmeut van Beek!