IN MEMORIAM
Frans van Doormaal


 Frans zijn Pezerikkencarrière begon in 1978 als lid van de Raod van XI. Dit heeft Frans maar liefst 12 jaar volgehouden. Tijdens, maar ook na zijn loopbaan “in’t Pak”, kon Frans zelden “nee” zeggen als hem iets gevraagd werd. Wij zijn Frans veel dank verschuldigd voor wat hij voor de Beekse carnaval en het Tantiek betekend heeft. 

IN MEMORIAM
Rinus van Hamond

  In 1989 en 1990 ging Rinus door het leven als Prins Rinus d’n Irste der Pezerikken. Rinus was in 1984 als dirigent van zijn Koninklijke Harmonie Concordia van 1839 de initiator van het Karnuvalskuzzert. Een prachtige carnavalstraditie! Met het overlijden van Rinus verliezen we een Tantieker in hart en nieren. 

 

IN MEMORIAM
Frans van de Ven 


Als lid van de Raad van Elf, stond hij aan de wieg van de Beekse carnaval, gevolgd door een bestuursfunctie als secretaris in de jaren ’75 tot en met ’83. Met hier en daar een jaartje rust is Frans tot en met 1995 medewerker van de Stichting geweest, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar Tantiek. We zijn Frans veel dank verschuldigd voor al het werk dat hij voor onze stichting heeft verricht.

Motto 2024

 Nò lang wikke en wege, plussen en minne, hee de kummissie beslote um

te kieze vur un motto, waor alle Pezerikke, grôot en klèèn mee öt de

voete kunne. De keus van de Mottokummissie vur 2024 stròlt goej bedoelinge öt, en ôk verlangen nòr schôôn dinger. Grôôte en klèèn wense, waorvan iederêên drômt en hoopt desse in vervulling gòn. Dur sprikt verlange enbevestiging öt:

“Dees zûke me….!” 

uitslag optocht 2023

We hebben genoten van een schitterende optocht! Dank hiervoor aan alle deelnemers! De uitgedoste toeschouwers, versierde straten en (af en toe) het zonnetje maakte het compleet. Carnaval op z'n best!

Prijswinnaars

  • B.C. De Lampelèèrs - In de soep 
  • Puike Pinoos - Pas op! Phising! 
  • De Toppers - Hoezo, Gas eraf? Gas Erop! 
  • De Wappers - Schip(op)hol
  • Kèk Nouw Ens - Uitlaatservice
  • Het konijn van de buren & CO - Ge het ze zô terug