Winst voor de Klèèn!

Na 32 jaar is het de Klèèn Pezerikke weer gelukt om met de bokaal van het Keinder Kupkes Festival naar huis te gaan! Zondag 4 februari 2024 vlamden de Klèèn Pezerikke als nooit tevoren in het Dommelbaorzedurp (Vught). Hier wonnen ze het zaaloptreden en de overall prijs. Daarmee werden ze winnaar van het festival! Super gedaan! Zelfs na deze vermoeiende dag, hadden ze nog energie voor een afterparty. Dees zûke me...!

Omroep Brabant was bij de prinsonthulling van de Klèèn Pezerikke!

Ut Klèèn Hôôg

Lucas Suijkerbuijk, Valerie van den Broek en Guusje van Poppel gaan tot en met Carnaval 2024 door het leven als Prins Lucas, Adjudant Valerie en Regelèèr Guusje! Van harte gefeliciteerd!

 

GEZELLIG CARNAVAL VIEREN MET DE KLÈÈN!

Houd jij van creatief of muzikaal bezig zijn én van carnaval vieren? Kom dan eens een kijkje nemen bij het jeugdcarnaval van de Pezerikken: de Klèèn Pezerikke! Alle leerlingen uit groep 3 tot en met 8 van de Beekse basisscholen kunnen zich bij ons aansluiten.


aanmelden of vragen?

Aanmelden als lid van de Klèèn Pezerikke kan eenvoudig via de QR code!

Wil je meer informatie over de Klèèn Pezerikke? Bekijk de veel gestelde vragen en antwoorden. Staat je vraag er niet bij of heb je interesse om als vrijwilliger bij ons aan te sluiten? Mail dan naar [email protected]

Raad van XI

De Klèèn Pezerikke hebben een eigen Raad XI. De commissie kiest en begeleidt de Prins(es), Adjudant(e) en Regelèèr.

oefenzondagen

Voorafgaand aan carnaval komen alle Klèèn vier zondagochtenden bij elkaar. Tijdens deze oefenzondagen worden groepjes gevormd, zoals een dans- en muziekgroep. Samen maken we carnavalsversieringen, bereiden een act voor, spelen spelletjes en vieren feest. Zo bereiden we ons voor op het KeinderKupkesFestival (KKF) en Carnaval natuurlijk! 

Openbaar kindercarnaval

Tijdens carnaval hebben we een gezellig dagvullend programma met de Klèèn. Daarnaast organiseerst de commissie Klèèn Pezerikke evenementen tijdens carnaval voor álle kinderen uit Hilvarenbeek. Dus ook voor kinderen die niet zijn aangesloten bij de Klèèn Pezerikke, want Carnaval vier je samen. Dat wordt één groot feest! 

hofkapel toeterweltoe

Toeterweltoe, de hofkapel van de Klèèn, gaat elke carnavalsdag met de Klèèn Pezerikke op pad om er een groot feest van te maken. Want zonder muziek geen carnaval!


Leden gezocht

Ben jij 10-15 jaar, is muziek maken jouw grote hobby én vier je graag carnaval? Maak dan kennis met de hofkapel tijdens een van de repetities! Graag vooraf even contact opnemen met Perjan: 06-14020049 / [email protected] 

Professor Pezerik Junior

Met hulp van Professor Pezerik Junior (PPJ) informeren we jong en oud over carnaval en het Pezerikkengat. Daarvoor werken we samen met het Pezerikkenmuseum.

Voor leerkrachten
Klik op de afbeelding van PPJ en stap in de wereld van Professor Pezerik Junior!