GEZELLIG CARNAVAL VIEREN MET DE KLÈÈN!

De Klèèn Pezerikke is voor alle kinderen uit Hilvarenbeek, van groep 3 tot en met groep 8. De commissie heeft een leuk programma voor het carnavalsseizoen 2023-2024 bedacht. Tijdens vier oefenzondagen bereiden de Klèèn zich voor op het KeinderKupkesFestival (KKF). Dat vindt plaats op 4 februari 2024. En natuurlijk vieren we carnaval, samen met iedereen in het Pezerikkengat. Dat wordt één groot feest!

 Wil je meer informatie over de Klèèn Pezerikke? Of heb je interesse om bij ons aan te sluiten als lid of vrijwilliger?
Mail dan naar kleen@pezerikken.nl


PRINSENBAL KLÈÈN PEZERIKKE

Na een zenuwslopende periode, mocht ut Klèèn Hôôg zich tijdens het Prinsenbal op 6 januari 2023 eindelijk aan iedereen bekendmaken: Prinses Lotte Meijer, Adjudant Wout van Boxtel en Regelèèr Diederik Weemers! Natuurlijk stonden ook hofkapel Toeterweltoe en alle andere Klèèn Pezerikke in the spotlights! 
Wat zijn we trots op al deze jonge fanatieke carnavalvierders.

Carnaval voor de klèèn

OpenbaRE Kinder-carnaval

De commissie Klèèn Pezerikke organiseert diverse evenementen tijdens carnaval voor álle kinderen uit Hilvarenbeek. Dus ook voor kinderen die niet zijn aangesloten bij de Klèèn Pezerikke, want carnaval vier je samen!

Naar het programma

ut hôÔG van de Klèèn

De Klèèn Pezerikke hebben een eigen Raad XI. De commissie kiest en begeleidt de Prins(es), Adjudant(e) en Regelèèr.

Tijdens de oefenzondagen worden ook eventuele andere groepjes gevormd, zoals een dans- en muziekgroep.

Professor Pezerik Junior

Met hulp van Professor Pezerik Junior (PPJ) informeren we jong en oud over carnaval en het Pezerikkengat. Daarvoor werken we samen met het Pezerikkenmuseum.


Voor leerkrachten

Klik op de afbeelding van PPJ en stap in de wereld van Professor Pezerik Junior!

hofkapel toeter-weltoe

Toeterweltoe, de hofkapel van de Klèèn, gaat elke carnavalsdag met de Klèèn Pezerikke op pad om er een groot feest van te maken. Want zonder muziek geen carnaval!


Leden gezocht

Ben jij 10-15 jaar, is muziek maken jouw grote hobby én vier je graag carnaval? Maak dan eens kennis met de hofkapel tijdens een van de repetities! Graag vooraf even mailen naar:
aniek@pezerikken.nl

meer weten?

Wil je meer informatie over de Klèèn Pezerikke? Of heb je interesse om bij ons aan te sluiten als lid of vrijwilliger? Mail dan naar kleen@pezerikken.nl