GEZELLIG CARNAVAL VIEREN MET DE KLÈÈN!

Houd jij van creatief bezig zijn én van carnaval vieren? Kom dan eens een kijkje nemen bij het jeugdcarnaval van de Pezerikken: de Klèèn Pezerikke! Alle leerlingen uit groep 3 t/m 8 van de Beekse basisscholen kunnen zich bij ons aansluiten. 

Tijdens carnaval hebben we een gezellig dagvullend programma. En voorafgaand aan carnaval komen we vier zondagochtenden bij elkaar. Dan maken we carnavalsversieringen, bereiden een act voor, spelen spelletjes en vieren feest. Zo bereiden we ons voor op het KeinderKupkesFestival (KKF). Dat vindt plaats op 4 februari 2024.  

En natuurlijk vieren we carnaval, samen met iedereen in het Pezerikkengat. Dat wordt één groot feest! 


Nieuwsgierig? Op zondag 29 oktober komen de Klèèn voor het eerst bij elkaar voor het nieuwe seizoen. We zijn van 15.00 tot 16.30 uur te vinden in de Gouden Carolus. Kom gezellig langs, doe mee en schrijf je eventueel in.
Graag tot dan!


aanmelden of vragen?

Aanmelden als lid van de Klèèn Pezerikke kan eenvoudig via de QR code!
We vragen een bijdrage van €44 per kind.

Wil je meer informatie over de Klèèn Pezerikke? Of heb je interesse om als vrijwilliger bij ons aan te sluiten? Mail dan naar kleen@pezerikken.nl

PRINSENBAL KLÈÈN PEZERIKKE

Na een zenuwslopende periode, mocht ut Klèèn Hôôg zich tijdens het Prinsenbal op 6 januari 2023 eindelijk aan iedereen bekendmaken: Prinses Lotte Meijer, Adjudant Wout van Boxtel en Regelèèr Diederik Weemers! Natuurlijk stonden ook hofkapel Toeterweltoe en alle andere Klèèn Pezerikke in the spotlights! 
Wat zijn we trots op al deze jonge fanatieke carnavalvierders.

Carnaval voor de klèèn

OpenbaRE Kinder-carnaval

De commissie Klèèn Pezerikke organiseert diverse evenementen tijdens carnaval voor álle kinderen uit Hilvarenbeek. Dus ook voor kinderen die niet zijn aangesloten bij de Klèèn Pezerikke, want carnaval vier je samen!

Naar het programma

ut hôÔG van de Klèèn

De Klèèn Pezerikke hebben een eigen Raad XI. De commissie kiest en begeleidt de Prins(es), Adjudant(e) en Regelèèr.

Tijdens de oefenzondagen worden ook eventuele andere groepjes gevormd, zoals een dans- en muziekgroep.

Professor Pezerik Junior

Met hulp van Professor Pezerik Junior (PPJ) informeren we jong en oud over carnaval en het Pezerikkengat. Daarvoor werken we samen met het Pezerikkenmuseum.


Voor leerkrachten

Klik op de afbeelding van PPJ en stap in de wereld van Professor Pezerik Junior!

hofkapel toeter-weltoe

Toeterweltoe, de hofkapel van de Klèèn, gaat elke carnavalsdag met de Klèèn Pezerikke op pad om er een groot feest van te maken. Want zonder muziek geen carnaval!


Leden gezocht

Ben jij 10-15 jaar, is muziek maken jouw grote hobby én vier je graag carnaval? Maak dan eens kennis met de hofkapel tijdens een van de repetities! Graag vooraf even mailen naar:
aniek@pezerikken.nl

meer weten?

Wil je meer informatie over de Klèèn Pezerikke? Of heb je interesse om bij ons aan te sluiten als lid of vrijwilliger? Mail dan naar kleen@pezerikken.nl