De Klèèn Pezerikke starten het seizoen met een leuke kick-off! 

 

De Klèèn Pezerikke is voor alle kinderen uit Hilvarenbeek, van groep 3 tot en met groep 8. Vindt jouw kind het leuk om met leeftijdsgenootjes te dansen, knutselen, spelen, hossen en andere leuke dingen te doen? Kom dan samen met je kind(eren) vrijblijvend naar de kick-off op zondag 6 november tussen 15:00 en 16:30 uur in de Gouden Carolus. Tijdens de kick-off ervaren kinderen hoe carnaval vieren met de Klèèn is en als ouder(s) ontvang je alle nodige informatie. Aanmelden is niet nodig.

Oefenzondagen en carnaval vieren  

 

De commissie heeft een leuk programma voor het nieuwe carnavalsseizoen bedacht. Tijdens vier oefenzondagen bereiden de Klèèn zich voor op het KeinderKupkesFestival. En natuurlijk vieren we carnaval, samen met iedereen in het Pezerikkengat. Dat wordt één groot feest! hofkapel klèèn

Ga mee 'on tour' met de Klèèn Pezerikke!


Ben jij een gezellige muzikant tussen de 10 en 15 jaar? Is muziek maken met anderen jouw grote hobby én vier je graag carnaval? Maak dan eens kennis met de hofkapel van de Klèèn Pezerikke!

Een hofkapel is een soort band 'on tour'. Je gaat elke carnavalsdag met de Klèèn Pezerikke op pad om er een groot feest van te maken. Want, zonder muziek geen carnaval!

Een hofkapel bestaat uit een kleine trom, grote trom, bas, bariton, trombone, trompet, saxofoon en klarinet. Maar andere instrumenten zijn ook zeker welkom!

Ben je benieuwd of de hofkapel iets voor jou is? We ontmoeten je graag op zaterdag 9 juli van 16.00 tot 17.00 uur bij de Gouden Carolus! Dan leggen wij meer uit over de hofkapel en kun jij vragen wat je wilt. Neem gerust iemand mee! Meld je vooraf even aan via aniek@pezerikken.nl.

Professor Pezerik Junior

 Heeft als belangrijkste aandachtsgebieden o.a.:

  • Het overdragen van info over Carnaval voor jong en oud.
  • Het overdragen van info over het Pezerikkengat.
  • Nauwe contacten met het Pezerikkenmuseum.

de Klèèn


Heeft als belangrijkste aandachtsgebieden o.a.:

  • Het vormen van een Raad XI, kiezen en begeleiden van een Prins(es), Adjudant(e) en Regelèèr
  • Het vormen van eventuele andere "clubjes" (bijv dansgroep, muziekgroep)
  • Invulling van carnaval en de aanloop daar naartoe

Hierbij richten we ons op kinderen vanaf groep 3

Openbare Kindercarnaval

Heeft als belangrijkste aandachtsgebieden o.a.:

  • Organisatie van evenementen tijdens carnaval voor alle kinderen van Hilvarenbeek (dus ook voor die kinderen die niet zijn aangesloten bij de Klèèn)

Klik op de afbeelding en stap in de wereld van Professor Pezerik Junior